28-07-2011
KAKO IZBRATI PRAVO STREHO ?

Za lažji izbor pomične strehe, ki je najprimernejša za vas, smo pripravili PRIMERJALNO RAZPREDELNICO, v katei lahko primerjate strehe med sabo po lastnostih.

Več o PRIMERJALNI RAZPREDELNICI

02-06-2011
ZELO UGODNE CENE

Še vedno imamo izredno ugodne cene bazenskih streh ADVANCED saj za te modele streh nudimo  -10% popust in brezplačno dostavo in montažo!

Več o bazenskih strehah ADVANCED

3D
Vse dodatne informacije o ostalih bazenih, bazenski tehniki, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi najdete na posameznih straneh članov skupine ROYAL DOLPHIN.
 
Več o skupini Royal dolphin na strani www.royaldolphin.info

Space

Najvišji in zelo čvrst model strehe. Zaradi prostornosti te strehe omogočajo plavanje in počitek ob bazenu tudi ob hladnejšem in vetrovnem vremenu (še posebej, če je streha nekoliko daljša od bazena). Dobavljive so le z dvoslojno UV odporno polikarbonatno kritino, debeline 10 mm.

Standardna širina strehe je do max. 8 m (zunanje mere - glej tehnične značilnosti). Ta streha je v vseh izvedbah izdelana iz močnejših profilov, tirnice so močne, debeline 20 mm.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Vec informacij o piškotkih najdete tukaj.