28-07-2011
KAKO IZBRATI PRAVO STREHO ?

Za lažji izbor pomične strehe, ki je najprimernejša za vas, smo pripravili PRIMERJALNO RAZPREDELNICO, v katei lahko primerjate strehe med sabo po lastnostih.

Več o PRIMERJALNI RAZPREDELNICI

02-06-2011
ZELO UGODNE CENE

Še vedno imamo izredno ugodne cene bazenskih streh ADVANCED saj za te modele streh nudimo  -10% popust in brezplačno dostavo in montažo!

Več o bazenskih strehah ADVANCED

3D
Vse dodatne informacije o ostalih bazenih, bazenski tehniki, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi najdete na posameznih straneh članov skupine ROYAL DOLPHIN.
 
Več o skupini Royal dolphin na strani www.royaldolphin.info

Compact

Streha, ki je zelo primerna za pokritje bazenov, ki so tik ob zgradbah, saj je del strehe naslonjen na steno zgradbe. Standardna zasteklitev je iz dvoslojne UV odporne polikarbonatne kritine, debeline 10 mm. Zaradi prostornosti te strehe je omogočeno plavanje in počitek ob bazenu tudi ob hladnejšem in vetrovnem vremenu (še posebej, če je streha nekoliko daljša od bazena).

Streha »Compact« je zaradi svoje oblike lahko zelo uporabna tudi za zasteklitev verand in teras.

Standardna širina strehe je do max. 7 m (zunanje mere - glej tehnične značilnosti), izdelana je iz močnejših profilov, tirnice so močne, debeline 20 mm.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Vec informacij o piškotkih najdete tukaj.